Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ


Όπως όλα δείχνουν, η περίπτωση της μεταγραφής του Σκόκο στον Ολυμπιακό μέρα με τη μέρα δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού δείχνει να απομακρύνεται , αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ περιμένει μια συμφέρουσα πρόταση για τον Αργεντίνο άσο από το εξωτερικό, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο της Ρωσίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το όνομα της ομάδας δεν υπάρχουν, αλλά έγινε γνωστό ότι υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάλυψη των απαιτήσεων των «κιτρινόμαυρων».

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο σύλλογος από τη Ρωσία θα προχωρήσει σύντομα σε πρόταση για τον Σκόκο, ο οποίος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, περιμένει μια καλή πρόταση για τον 24χρονο παίκτη ,ώστε να αποκτήσει την οικονομική δυνατότητα για να προχωρήσει στην απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου της Πόρτσμουθ, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :