Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ


Ο διεθνής Αυστριακός τερματοφύλακας της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ προτάθηκε εκ νέου στους Πειραιώτες και είναι μια περίπτωση που εξετάζεται.

Εχει κάνει πολύ καλές παρουσίες με την ομάδα της Ξάνθης , ενώ και τα οικονομικά δεδομένα είναι στα επίπεδα που μπορεί ο Ολυμπιακός ν'ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

* Τις τελευταίες ημέρες έγινε ξανά κουβέντα με την πλευρά του Βενγκέρ, του νεαρού αμυντικού χαφ της Ναντ, ο οποίος έχει παρακολουθηθεί αρκετές φορές από τον Δημήτρη Μπαρμπαλία, και αν η Γαλλική ομάδα είναι διατεθιμένη να συζητήσει δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, τότε ο Ολυμπιακός θ'ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του.

** Χθεσινό δημοσίευμα ισπανικού σάιτ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον...Λορέντσο Σέρα Φερέρ και ετοιμάζει πρόταση για 2ετές συμβόλαιο. Κάτι που δεν προκύπτει από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Βαλβέρδε.

*** Όσο ο πρώην τερματοφύλακας της Χέρτα, Γιάροσλαβ Ντρόμπνι επιμένει στις 900.000 ευρώ ετήσια αμοιβή, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται ν'ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθιμένοι να του προσφέρουν το πολύ 600.000 ευρώ ετησίως.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :