Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ *BINTEO*


Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, και με δεδομένο την πρόσληψη Βαλβέρδε, είναι ο 27χρονος ακραίος χαφ της Σπόρτινγκ Χιχόν,Ντιέγκο Κάστρο.

Ο Ισπανός άσος που αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και στα δύο άκρα έκανε φέτος εντυπωσιακό πρωτάθλημα με τη Χιχόν παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν,αφού πέτυχε σε 35 συμμετοχές 10 γκολ.

Το συμβόλαιο του Κάστρο λήγει το καλοκαίρι του 2011, με την ομάδα του να έχει ήδη κάνει ενέργειες για να υπογράψουν νέα συμφωνία, όμως ο 27χρονος άσος αρνείται, καθώς όπως τους έχει τονίσει έχει μια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Η Χιχόν γνωρίζοντας πως μπορεί να χάσει τον παίκτη είναι διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για την πώλησή του ζητώντας ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ ευρώ με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται να προσφέρουν 1 εκ ευρώ και κάπου στη...μέση να βρεθεί η άκρη.Μία λεπτομέρεια που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι ότι η Ισπανική ομάδα έχει ανάγκη από μετρητά αφού είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :