Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Σύντομα θα μπουν στην τελική ευθεία τα θέματα των «ερυθρόλευκων» που μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Ενας από τους παίκτες που φαίνεται να μένει τελικά στον Ολυμπιακό, είναι ο Λούα Λούα, ο οποίος περιμένει τους «ερυθρόλευκους» να τον καλέσουν για συζητήσεις, αν και έχει κάνει κάποιες επαφές με Αγγλικούς συλλόγους προκειμένου να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρουν πάντως οι πληροφορίες, με τον Λούα Λούα θα συζητηθεί από την αρχή το οικονομικό και δεν θα ισχύσει το ποσό που μπήκε στο συμβόλαιό του τον Ιανουάριο, όταν και ήρθε για 6 μήνες στον Ολυμπιακό. Η προσφορά του Ολυμπιακού θα είναι κάτω από 1 εκ ευρώ και αν δεχθεί ο Κονγκολέζος επιθετικός τότε θα παραμείνει στο λιμάνι με την...υποχρέωση όμως να γίνει πιο ομαδικός στο παιχνίδι του, αφού με την αναμενόμενη άφιξη Βαλβέρδε, δε θα έχει τα περιθώρια να κάνει τα...δικά του!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :