Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ


Μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο μακράν, τον Νάτσο Σκόκο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τρέξει άμεσα την υπόθεση του Αργεντίνου χαφ και στο λιμάνι θεωρούν πως έχουν πολλές πιθανότητες να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Η βεβαιότητα ότι ο Σκόκο θέλει Ολυμπιακό είναι διάχυτη στους κύκλους της πλατείας Αλεξάνδρας και γι' αυτό το λόγο άλλωστε σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα προκειμένου να συμφωνήσουν με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην Ενωση 1,7 εκ ευρώ συν έναν παίκτη, με πιθανότερο όλων τον Λεντέσμα,αφού η ΑΕΚ ψάχνει ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Επίσης είναι αξιοσημείωτη η πληροφορία πως στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η ΑΕΚ δεν έχει πρόταση από το εξωτερικό για τον Σκόκο.

Η ουσία είναι πως μετά τη σύσκεψη κορυφής που έγινε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ, μπήκε μπροστά το πλάνο και για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ, όπως σας ενημερώσαμε αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης του Σωκράτη Κόκκαλη με τους στενούς του συνεργάτες στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Πάντως , ο Ολυμπιακός δε πρόκειται να μπει σε χρονοβόρα παζάρια, αφού το "ταβάνι" θα είναι τα 2 εκ ευρώ στην πρόταση που θα κάνει...Όλοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του παίκτη...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :