Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Από χθες σας ενημερώσαμε ότι ουσιαστικά το θέμα Βαλβέρδε είναι τελειωμένο για τον Ολυμπιακό http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/06/blog-post_1204.html .

Ο Χρυσικόπουλος έκανε την πρόταση στον εκπρόσωπο του Βαλβέρδε,Ινιάκι Ιμπάνιεθ, και η συμφωνία στους κύριους άξονες της συζήτησης των δύο πλευρών είναι γεγονός. Από το οικονομικό, που η διαφορά δεν ήταν ικανή να χαλάσει τη δουλειά (800.000 έδινε ο Ολυμπιακός, κοντά στο 1 εκ ζητούσε ο Βαλβέρδε, κάπου στη μέση βρέθηκε η άκρη) , το μεταγραφικό μπάτζετ, αφού η πλευρά Βαλβέρδε θεωρεί ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, μέχρι τους συνεργάτες στο προπονητικό τιμ και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (2 ή 3 χρόνια).

Από το λιμάνι έβγαινε από χθες το βράδυ (και συγκεκριμένα από το πρώτο διάλλειμα στη συνάντηση που έγινε στην Ισπανία...) ότι κατά 99% ο Βαλβέρδε έρχεται.

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος είναι στην Ισπανία με τον Θοδωρή Γιαννίκο, και αυτό προφανώς σημαίνει...συμβόλαια,αφού ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ είναι αυτός που συντάσσει τα συμβόλαια για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σήμερα το πρωί λοιπόν θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, στην οποία θα είναι παρών και ο Βαλβέρδε, ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Ο 46χρονος προπονητής ήταν απών από τη συνάντηση λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος. Σήμερα, θα είναι εκεί και μόνο αν...χάσει το μυαλό της κάποια από τις δύο πλευρές θα χαλάσει η δεδομένη συμφωνία.

ΤΟ "ΘΕΛΩ" ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Στη χθεσινή συνάντηση, ο Βάσκος προπονητής μέσω του μάνατζερ του,Ιμπάνιεθ, τοποθετήθηκε επί του θέματος της επιστροφής του : «Το θέμα μας δεν είναι τα λεφτά του Ερνέστο. Αυτό που προέχει είναι η ενίσχυση του ρόστερ, το οποίο θέλει πολύ σημαντικές προσθήκες».

ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Από πλευράς Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον συνεργάτη του, Γιάννη Χρυσικόπουλο: «Φερ’ τον αλλά με τους δικούς μας όρους». Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στον Βαλβέρδε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας θα αποκτηθούν ένας ή δύο πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, ενώ πρόκειται να υπάρξουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών από το πάνω ράφι.Αυτό μεταφέρθηκε στον μάνατζερ του Βάσκου τεχνικού που έδειξε να συμφωνεί, αφού όλοι καταλαβαίνουν τις δυσκολίες των καιρών.Επίσης, η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές τύπου «Ντιόγο» και «Ντουντού», όπως συνέβη πριν από δύο χρόνια, και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να αναδείξει νεαρούς ποδοσφαιριστές, προωθώντας αρκετούς από την ομάδα Νέων του συλλόγου που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της.

*Μετά τα μεσάνυχτα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που θέλει τον μάνατζερ του Βαλβέρδε να έχει έρθει στην Αθήνα, μαζί με τους Χρυσικόπουλο και Γιαννίκο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :