Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ CAMPS



Τα καλοκαιρινά Camps παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο τύπου με θέμα την διεξαγωγή των καλοκαιρινών Camps του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Τα Καλοκαιρινά Camps του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παρουσίασαν σήμερα στην προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., Διονύσιος Ξένος, ο Δ/ντής Αθλητικής Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης, Δρ. Νίκος Γεωργιάδης, ο Δ/ντης Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Χ. Ζελενίτσας, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Τεχνικός Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Γιώργος Αμανατίδης.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., κ. Διονύσιος Ξένος, επικέντρωσε την ομιλία του στη
φιλοσοφία που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλλιεργεί στους μικρούς αθλητές. Τόνισε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις, έχει θέσει ως στόχο του την Αθλητική Παιδαγωγική, το συνδυασμό του πνεύματος του Αθλητισμού και της Παιδείας.


Ευχαρίστησε, επίσης, τις χορηγούς-εταιρίες VODAFONE, PUMA, CITIBANK, COCA COLA, DIA καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, τις εφημερίδες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και CITIPRESS και το τηλεοπτικό κανάλι SPORT TV.


Ο Διευθυντής Αθλητικής Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης, Δρ. Νίκος Γεωργιάδης, έκανε την αναλυτική παρουσίαση αναφέροντας ότι είναι το 10ο συνεχές έτος που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διοργανώνει Καλοκαιρινά Camps. Επεσήμανε ότι, εκτός των Camps Ποδοσφαίρου και του Τουρνουά Ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθούν και All Sports Camps (βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση). Ο σκοπός των προγραμμάτων είναι η βελτίωση των ατομικών επιδόσεων, η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων σε συνδυασμό με τη ψυχαγωγία και τη διασκέσαση.


Ο Διευθυντής Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, μίλησε αναλυτικά για το Elite Camp, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά. Στο συγκεκριμένο Camp η εκπαίδευση θα είναι ποιοτική και την προπονητική τεχνική θα διδάξουν προπονητές-στελέχη των Αγωνιστικών Τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Οι μικροί αθλητές θα έχουν τις ίδιες παροχές με εκείνες της πρώτης ομάδας και επεσήμανε ότι ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος.


Ο Τεχνικός Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου, κ. Γιώργος Αμανατίδης, τόνισε ότι, εκτός από τη βελτίωση των δεξιοτήτων των παιδιών, ο μείζων στόχος των Camps του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών της ποδοσφαιρικής παιδείας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργάτης του, κ. Γιάννης Γκαϊτατζής, θα προβούν σε αξιολόγηση των διακριθέντων αθλητών.


Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, είπε:


«Η διοργάνωση αυτή των camp είναι πολύ σημαντική για τους μικρούς, γιατί μπορεί τα παιδιά αυτά στη συνέχεια να στελεχώσουν ομάδες ακόμα και της Α' Εθνικής και γιατί όχι αν αξίζουν να παίξουν και στον Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί δίνει τη δυνατότητα σε μικρά παιδιά να πατήσουν το χορτάρι του Ρέντη, εδώ που προπονείται η πρώτη ομάδα».


Επισημαίνεται ότι και φέτος, οι κάτοχοι της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA έχουν δικαίωμα στη δωρεάν συμμετοχή στα Camps εξαργυρώνοντας 500 πόντους από την πιστωτική τους κάρτα.


Η κάθε εξαργύρωση ισχύει για ένα (1) παιδί και μία (1) περίοδο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΠΟΝΤΩΝ

- Δήλωση εξαργύρωση 500 πόντων στο Citiphone (210 92.90.100)

- Επικοινωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, Πρόγραμμα Συλλογής Πόντων, 210 41.43.000, 10:00-17:00, Υπεύθυνος: Τζαβιδόπουλος Θεόδωρος)"."


***Η επίσημη σελίδα είναι εδώ που μπορείτε να βρείτε και το αρχείο PowerPoint.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :