Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

OI BOMBΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο...ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Από χθες αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (εφόσον όλα πάνε καλά αύριο), θέλει να κάνει ένα μεταγραφικό "μπαμ" δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού.Τα πρώτα ονόματαπ ου έχουν ακουστεί είναι αυτά του Μίλαν Γιοβάνοβιτς (που τα Αγγλικά δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν ότι μετά το Μουντιάλ θα ενσωματωθεί στη Λίβερπουλ), αλλά και του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Δε σταματάει εδώ όμως τις εκπλήξεις η πλευρά Μαρινάκη, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα και σας είχαμε προειδεάσει από την πρώτη στιγμή για το θέμα προπονητή.

Στο πλάνο λοιπόν του Έλληνα εφοπλιστή υπάρχει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος προπονητής αποτελoύσε τον διακαή πόθο τόσο του Μαρινάκη όσο και της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού, και κάποια σημερινά δημοσιεύματα λένε ότι δεν πρέπει ν'αποκλειστεί το ενδεχόμενο εφόσον μπει τελικά στην ΠΑΕ να κάνει προσπάθεια για την πρόσληψή του.

Η ρήτρα αποδεύσμεσης στο συμβόλαιο του είναι 300.000 ευρώ, ποσό που σκέφτεται να δώσει ο Μαρινάκης για να αποδεσμεύσει τον Γερμανό και να φέρει στον Πειραιά τον Βαλβέρδε.

Αίσθηση δική μας είναι ότι ο Λίνεν τελικά θα είναι στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά, και καλό θα είναι να μην τον καίμε πριν...φορέσει τη φόρμα του Ολυμπιακού. Οι φήμες φτάνουν τόσο στα δικά του αυτιά, όσο και σε αυτά των ποδοσφαιριστών που θα θεωρήσουν τον Γερμανό...αναλώσιμο με αποτέλεσμα να έχουμε μία από τα ίδια στ'αποδυτήρια. Είναι γνωστό ότι αν τ'αποδυτήρια δε λειτουργούν, τίποτα δε πάει καλά...Οπότε, αν πρόκειται όλο αυτό να μείνει στις φήμες, καλό θα είναι να σταματήσουν από....χθες κιόλας!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :