Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΟΜΕΝΤΑΛ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ, 0-0 ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ


Υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα άφησαν στο φιλικό με τον Εργοτέλη που έγινε στο Ρέντη οι νεοαποκτηθέντες Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ.

Ειδικά ο Δανός με τις επελάσεις του από δεξιά, απέδειξε ότι θα προσδώσει και πάλι αίγλη στην πονεμένη, μετά την αποχώρηση του Γκαλέτι πτέρυγα, καθώς είναι εξαιρετικά ταχύς και διεισδυτικός και δημιουργεί διαρκώς ρήγματα.

Λίγο πολύ αναμενόμενα ήταν τα πράγματα και για τον Ιμπαγάσα, ο οποίος αν και υστερεί σε φυσική κατάσταση, σφίζει από τεχνική και εμπνεύσεις ακόμα και με… σβηστές μηχανές. Το τελικό 0-0 δεν λέει τίποτα, αφού το ματς είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και για τις δυο ομάδες.

Ο Έβαλντ Λίνεν παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη, τον Πάρντο κάτω απ’ τα δοκάρια, τον Τοροσίδη στα δεξία της άμυνας, τον Σοϊλέδη αριστερά, τους Μοδέστο, Ποτουρίδη κεντρικούς αμυντικούς, το Γιάννη Παπαδόπουλο αμυντικό χαφ, μπροστά του τον Φετφατζίδη και τον Ιμπαγάσα, τον Ρόμενταλ δεξιά στο κέντρο, τον Επστάιν αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου. Όπως είναι φυσικό όλα τα βλέμματα ήταν… καρφωμένα πάνω στους νεοαποκτηθέντες Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα, που πραγματοποίησαν ανεπίσημο ντεμπούτο και είναι γεγονός ότι ο Δανός με τον Αργεντίνο, τηρουμένων των αναλογιών, τα πήγαν περίφημα.

Αμφότεροι πήραν πολλές προσπάθειες και έδειξαν ορεξάτοι, με τον Ιμπαγάσα να αποδεικνύει την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τον Ρόμενταλ την εκρηκτικότητα και την διεισδυτικότητα του. Μάλιστα στο 11’ ύστερα από ωραία προσπάθεια του Δανού απ’ τα δεξιά, λίγο έλλειψε να χριστεί σκόρερ ο Μήτρογλου, ενώ αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου από τα δεξιά και ειδικά στο έναν με έναν, ο Δανός έδειξε να μην πιάνεται ούτε με… λάσο.

Στο δεύτερο μέρος εξαιτίας των πολλών αλλαγών έγινε… άλλο παιχνίδι με τα δυο αποκτήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να βγαίνουν εκτός και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί, οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης (46’ Βασιλόγιαννης), Μοδέστο (46’ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Σοϊλέδης (46’ Ζαϊρι), Γ. Παπαδόπουλος (65’ Βάντερσον), Ιμπαγάσα (46’ Όσκαρ), Φετφατζίδης (46’ Κατσικογιάννης), Ρόμενταλ (46’ Νικλητσιώτης), Επστάιν, Μήτρογλου (46’ Ντέρμπισιρ).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Χαντί, Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :