Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

TI ΠΑΙΖΕΙ ME ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ...


Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Ζούλιο Μπαπτίστα πιάνει… λιμάνι και το "gazzetta.gr" σε επικοινωνία με το γραφείο του μάνατζερ του παίκτη, Φίγκερ βάζει το θέμα στην πραγματική του βάση.

Σε συνομιλία που είχανε με τον υιό Φίγκερ, ο τελευταίος ξεκαθάρισε :

"Δε νομίζω να υπάρχει κάποια πρόταση από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη Ρόμα. Θα μας είχαν ενημερώσει. Εκτός αν έγινε σήμερα Κυριακή. Τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τη Ρόμα ήταν χθες το μεσημέρι και δεν είχαμε τέτοια ενημέρωση.

Ο Ζούλιο παντρεύτηκε στην Ισπανία και βρίσκεται πλέον στο μήνα του μέλιτος σε κάποιον εξωτικό προορισμό με την σύζυγό του. Δεν είναι βέβαια μήνας, αφού την Δευτέρα 2 Αυγούστου πρέπει να παρουσιαστεί στην Τριγκόρια για προπόνηση με τη Ρόμα.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα συνεχίσει στη Ρόμα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ταξιδέψουμε ή εγώ ή ο πατέρας μου στην ιταλική πρωτεύουσα την Παρασκευή και θα συναντηθούμε με τη διοίκηση της Ρόμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εκεί θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο Ζούλιο στην Ρόμα ή αν θα ψάξουμε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον υπάρχει από αρκετές ομάδες αλλά για την ώρα είναι μονάχα προφορικό. Αν δεν ξεκαθαρίσουμε με τη Ρόμα δεν μπορούμε να δεχτούμε επίσημες προτάσεις. Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας σε Ισπανία και Ιταλία έχουμε κάνει κάποιες επαφές αλλά πρώτα θα ξεκαθαρίσει με τη Ρόμα και μετά θα μπούμε σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενου.

Ξέρουμε ότι έχει αλλάξει η ιδιοκτησία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είχαμε καλές σχέσεις με την προηγούμενη διοίκηση, έχουμε και με τη νέα. Ξέρουμε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει στο ρόστερ του τον Ντουντού Σεαρένσε, τον Ντιόγκο και πως τις τελευταίες μέρες πήρε σπουδαίους παίκτες από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ριέρα, Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα προσθέτουν ποιότητα στο ήδη πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ελπίζουμε να προχωρήσουμε σε κάποια συνεργασία με τη νέα διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είτε με τον Μπαπτίστα είτε με κάποιον από τους άλλους παίκτες μας.

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ζούλιο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αν δεν ξεκαθαρίσουμε με τη Ρόμα και αν δεν έχουμε στα χέρια μας κάποια πρόταση δεν μπορούμε να βάζουμε στο κεφάλι του παίκτη πράγματα τα οποία δεν έχουν προχωρήσει. Υπομονή μια εβδομάδα και θα ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ζούλιο. Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πολύ μεγάλο κλαμπ, γνωστό στην Ευρώπη με πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο Champions League".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :