Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ 29,52% ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ξεκίνησε την Τρίτη 20/7 τον έλεγχο των φακέλων των ΠΑΕ των τριών επαγγελματικών κατηγοριών και σε πρώτη φάση χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στα πρωταθλήματα σε έξι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και σε δώδεκα συνολικά.

Παράλληλα, η ΕΕΑ ενέκρινε και τη μεταβίβαση μέρους των μετοχών του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα αυξήσει αρχικά το ποσοστό του στο 67% και στη συνέχεια στο 76%, με τις δυο συνεχόμενες αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

«Χορηγούνται πιστοποιητικά στις ΠΑΕ:

Α’ Εθνικής: Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Skoda Ξάνθη.
Β’ Εθνικής: Εθνικός Αστέρας, Λεβαδειακός, Πανθρακικός.
ΤΑΠ Γ’ Εθνικής: Δόξα Κρανούλας, Ναυπακτιακός Αστέρας (και άδεια σύστασης), Πόντιοι Κατερίνης (και άδεια σύστασης).

Ο έλεγχος των φακέλων θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε με βάση το άρθρο 69Α του Ν.2725 την αγορά μετοχών ΠΑΕ από τους κάτωθι: Ευάγγελο Μαρινάκη 29,52% της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Πλεξίδα 70,62% και Θεόδωρο Ντίμτσα 14,12% της ΠΑΕ Τρίκαλα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :