Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΑ


TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (22/7, 19:00) με την Μπέσα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάσης του Europa League.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Βαλεριάνος ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Έβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Επστάιν, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Μιραλάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :