Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΚΑΡΑΚΤΕΡ *BINTEO*


Ο Ντέρικ Κάρακτερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σύμφωνα με τους Αμερικανούς. Πρόκειται για την επιλογή νούμερο 58 του φετινού ντραφτ από τους Λος Άντζελες Λέικερς, απόφοιτο του Τέξας Ελ Πάσο (22 ετών-2,05 μ.), ο οποίος, όπως γράφουν στις ΗΠΑ, έχει τραβήξει την προσοχή της πειραϊκής ομάδας.

Το θέμα αναδεικνύει ο αρθρογράφος της New York Post, Μαρκ Μπέρμαν, ο οποίος εμπλέκει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μήνυμα που έστειλε στο Twitter! Γράφει, συγκεκριμένα: «Αν οι Λέικερς, οι Νάγκετς
ή οι Νικς δεν υπογράψουν τον Κάρακτερ, έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν δύο ιταλικές ομάδες, μία ισραηλινή και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"!

Ο Ντέρικ Κάρακτερ είναι 22 ετών (4/5/1988) και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ-σέντερ. Έχει ύψος 2,05 μ. και βάρος 125 κιλά. Είναι δυνατός παίκτης και πολύ καλός στο λόου ποστ, ενώ έχει έφεση στο ριμπάουντ. Προέρχεται από το πανεπιστήμιο του Λούιβιλ, όπου φοίτησε δύο χρόνια και έδειξε το ταλέντο του, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο κολλέγιο του Τέξας Ελ Πάσο. Εκεί, είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Έτσι, οι Πρωταθλητές του ΝΒΑ, Λος Άντζελες Λέικερς, τον επέλεξαν στο νούμερο 58 του φετινού ντραφτ.

Ο Κάρακτερ συμμετείχε στο πρόσφατο summer league του Λας Βέγκας και είχε εξαιρετική απόδοση, φορώντας τη φανέλα των Λέικερς. Έπαιξε σε πέντε παιχνίδια με μέσους όρους 15,4 πόντων και 8,6 ριμπάουντ, επιδόσεις που τον έβαλαν επίσης στο στόχαστρο των Νάγκετς και των Νικς.

Να σημειωθεί πως αν οι Λέικερς δεν υπογράψουν τον Κάρακτερ, μπορούν να τον δώσουν ως αντάλλαγμα σε κάποια άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα του ΝΒΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :