Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ!


Τα δημοσιεύματα στη Γαλλία, όπως από χθες σας έχουμε ενημερώσει, αναφέρουν ότι η Μίλαν κοιτάζει τον Ρίο Μαβουμπά της Λιλ που είναι αμυντικό χαφ, για αντικαταστάτη του Γκατούζο.

Παράλληλα, στο στόχαστρο των Ιταλών φέρεται να βρίσκεται και ο Ερόλντ Γκουλόν, ο 22χρονος μέσος της Λε Μαν.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον οποίο ο Γκατούζο θα έχει συνάντηση την Τρίτη, τόνισε πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ρόστερ της Μίλαν, όμως γαλλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αναζήτηση του αντί-Γκατούζο, την ώρα που για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ άρχισαν να ηχούν ρωσικές σειρήνες!

Συγκεκριμένα, η Ζενίτ του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει δείξει ενδιαφέρον , όπως και η ΤΣΣΚΑ, όμως ο Γκατούζο και η οικογένειά του δεν θέλουν Ρωσία παρόλο που το οικονομικό δέλεαρ είναι μεγάλο...

Το βέβαιο είναι ότι το μέλλον του Γκατούζο εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα …και όσο αυτό ισχύει οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα περιμένουν την στιγμή που θα βρεθούν και πάλι στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχθούν έναν ακόμα «αστέρα»…Οι εξελίξεις από Τρίτη και μετά...

Για να δούμε θα τα καταφέρουμε για άλλη μια φορά να «γκρεμίσουμε» το αεροδρόμιο;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :