Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ο ΝΤΑΡΚΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά την εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποτελεί την προτεραιότητα του Ολυμπιακού για τη θέση του δημιουργικού μέσου.

Ο 34χρονος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, έχει πρόταση να επιστρέψει στη Μαγιόρκα όπου έχει παίξει άλλες δύο φορές στην καριέρα του και λογικό είναι να το σκέφτεται σοβαρά. Ο Ιμπαγάσα τώρα ζητάει 1,2 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, αλλά θεωρείται πως θα ρίξει τις απαιτήσεις του, αν έχει και κάποια μπόνους στο συμβόλαιό του.

Η αναβλητικότητα αυτά κάνει όμως...Όταν δεν είχε άλλη πρόταση ο Ιμπαγάσα, είχε συμφωνήσει να έρθει με 700.000 ευρώ το χρόνο...Τώρα, όχι μόνο ζητάει 500.000 ευρώ επιπλέον, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό από την Μαγιόρκα, όσο και αν είχε δείξει ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα...


Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πιστεύει ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή,θα δώσει το κάτι παραάνω και θα περάσει στους επιθετικούς τις πάσες για να γίνουν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα.

Ο Αργεντίνος πάντως ξέρει για τον Ολυμπιακό πάρα πολλά αφού έχει μιλήσει με τον Γκαλέτι.Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι σήμερα ο Ολυμπιακός θα κάνει ουσιαστική κίνηση προς την πλευρά του παίκτη...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :