Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ...ΤΡΙΕΤΙΑΣ!


Σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή" που επικαλείται ασφαλείς του πληροφορίες ο Βασίλης Σπανούλης έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο και απομένουν πλέον τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή "βόμβα"!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχε μία μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές που προφανώς καλύφθηκε για να κμφθούν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί του διεθνή γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός του έδειξε με τον πλεόν εμφατικό τρόπο ότι θέλει να χτίσει την νέα ομάδα γύρω του και ότι σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο η ομάδα θα κάνει τη θυσία γι'αυτόν. Όλα αυτά μέτρησαν πολύ για τον Σπανούλη που την ίδια ώρα έβλεπε τον Παναθηναϊκό να...εγκαταλείπει.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι βάσει αυτών των πληροφοριών και εξελίξεων, μέσα στην εβδομάδα θα βγει η επίσημη ανακοίνωση, αφού πρώτα διευθετηθουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :