Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΕΡΧΙΟ


Στις προθέσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Μαρέσκα και να αποκτηθούν δύο αμυντικά χαφ. Εξετάζονται λοιπόν αρκετές περιπτώσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά στη μεσαία γραμμή, με τον Σέρχιο Γκονζάλεθ Σοριάνο να είναι ψηλά στη σχετική τους λίστα.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος, έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έμεινε ελεύθερος καθώς έχει τρεις παίκτες στη θέση του ….και απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τους «ερυθρόλευκους», που τον θεωρούν μια καλή περίπτωση για να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ και να αποτελέσει τη μία από τις δύο μεταγραφές στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Σέρχιο άλλωστε έχοντας αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην Εσπανιόλ και άλλα εννιά στην Κορούνια με «γεμάτες» χρονιές και έχοντας μάλιστα παίξει και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας στο παρελθόν με 11 συμμετοχές. διαθέτει την ανάλογη πείρα και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο στο να έρθει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, παρ’ όλο που τα ισπανικά δημοσιεύματα τονίζουν πως η Λεβάντε έχει έως τώρα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Ο Σέρχιο ήταν βασικό μέλος της σπουδαίας ομάδας που είχε δημιουργήσει ο Ιρουρέτα στην Κορούνια παίζοντας αρχικά ως κεντρικός μέσος (8άρι), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ως καθαρό αμυντικό χαφ.

Αν λοιπόν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αποφασίσουν να προχωρήσουν τη μεταγραφή του ελεύθερου Ισπανού μέσου, τότε πολύ γρήγορα θα καταφέρουν να την ολοκληρώσουν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :