Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΡΙΕΡΑ!


Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην αναζήτηση του αριστερού χαφ και μετά το «ναυάγιο» με τον Νενέ στοχεύουν και πάλι ψηλά με τον Ριέρα.

Περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, πιο δύσκολη από αυτή του Βραζιλιάνου που κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, που όμως έχει τις πιθανότητές της, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όμως δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε μια διαδικασία σίριαλ παρόμοιου του Νενέ, δεδομένου ότι έχουν έτοιμες λύσεις με πρώτο και καλύτερο τον Ακαλέ με τον οποίο ήδη υπάρχουν επαφές.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί ο Ριέρα παραχωρείται από τη Λίβερπουλ, με το ποσό που θα ζητήσει η αγγλική ομάδα να είναι αυτό που θα καθορίσει αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει περαιτέρω με το θέμα του Ισπανού άσου ή θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη σχετική λίστα για να κλείσει τη θέση που άφησε «ορφανή» το περσινό καλοκαίρι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Το συμβόλαιο του Ριέρα δεν είναι το πρόβλημα, καθώς είναι στα ίδια λεφτά που έδινε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Νενέ, δηλαδή 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τη Λίβερπουλ να ζητάει πάνω από 5 εκατ. ευρώ και τους «ερυθρόλευκους» να αισιοδοξούν πως μπορούν να το ρίξουν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :