Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Π.ΣΕΓΟΥΡΑ:"ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ"

Για τον Άλμπερτ Ριέρα, μίλησαν οι Πεπ Σεγούρα και ο Γιον Ασπιάθου στην «SportDay», οι οποίοι και οι δύο συμπατριώτες του Ισπανού άσου έχουν εργαστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό .


Ο Σεγούρα δήλωσε: «Πρόκειται για ένα φανταστικό παίκτη. Είναι δυνατός, είναι γρήγορος, έχει εξαιρετική σέντρα και δυνατό σουτ. Θεωρώ ότι είναι μια ιδανική λύση. Νομίζω η καλύτερη δυνατή για να αντικαταστήσει τον Τζόρτζεβιτς. Έχει ποιότητα ο Άλμπερτ (σ.σ.: Ριέρα) που μπορεί να σηκώσει μια ομάδα μόνος του»,
Εύλογα κανείς αναρωτιέται γιατί ο Ριέρα δεν κατάφερε να δείξει την αξία του στη Λίβερπουλ. Διαβάστε τι απαντά:«Ένας παίκτης μπορεί να μην πιάσει σε έναν σύλλογο για πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, να έχει προβλήματα με τον προπονητή του. Όπως είχε με τον Μπενίτεθ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πιάσει σε άλλη ομάδα. Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του, μια και είναι στην Ελβετία ο ίδιος. Επαναλαμβάνω ότι αν ο Ολυμπιακός τον αποκτήσει, θα είναι μία εξαιρετική μεταγραφή».


Ο Γιον Ασπιάθου τόνισε: «Ο Άλμπερτ είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Αν βρεθεί στη μέρα του, είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο. Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό αν τελικά τον αποκτήσει»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :