Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΟ

Ο Ρομέιν Σάτο αναμένεται να απαντήσει από μέρα σε μέρα στην πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο τις δύο πλευρές χωρίζουν αρκετά. Εκτός από το οικονομικό σκέλος που είναι ένα σημαντικό εμπόδιο, υπάρχει και η διαφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός προτείνει στον Σάτο διετές συμβόλαιο, ενώ εκείνος θέλει τριετές. Εκτός από τον Ολυμπιακό δύο ακόμη ομάδες βρίσκονται στη διεκδίκηση του Αφρικανού γκαρντ-φόργουορντ.


Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σιένα έχουν καταθέσει πρόταση για τον Σάτο, με τους Μαδριλένους να έχουν ένα προβάδισμα. Λογικά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδα ο Ρομέιν Σάτο θα έχει καταλήξει στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του και, αν δεν αλλάξει κάτι σήμερα ή αύριο, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να έχει και τόσο καλές πιθανότητες για να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :