Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΟΥΡΟ"


Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κλείσει το «deal» με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και ο αθλητικός διευθυντής, Τζουζέπε Μαρότα είναι στο Πίντζολο για να πείσει τον Μάουρο Καμορανέζι, τον οποίο και θέλει να στείλει στο… λιμάνι, αφού μέχρι και σήμερα ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς παραμονή στο Τορίνο..!

Όπως ανέφεραν χθεσινοβραδινές πληροφορίες της «Tuttosport», ο Καμορανέζι δεν βλέπει με καλό μάτι την αποχώρησή του από το Τορίνο και την Ιταλία, αν και είναι γεγονός πως η πρόταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο… αδιάφορη δεν είναι!

«Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, θα υπάρξει συμφωνία, αρκεί να συμφωνήσει και ο Καμορανέζι» τόνιζαν άνθρωποι της Γιουβέντους, όπως αναφέρουν Ιταλοί δημοσιογράφοι που εμφανίζονται σίγουροι για τη συμφωνία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία μιλούν για τις επαφές των δυο πλευρών, τις καλές σχέσεις και το ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Καμορανέζι, αφού το κόστος δεν είναι το εμπόδιο για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής.

Ο Καμορανέζει ύστερα από το πρέσινγκ του Κοβάσεβιτς, ο Μαρότα που τον «σπρώχνει» στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ληταν οι καθοριστικοί παράγοντες ώστε να δει ο Καμορανέζι θετικά την πρόταση του Ολυμπιακού...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :