Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΜΥΣΤΙΚΟ TAΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!


Με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», έντονες είναι οι φήμες που ανέφεραν χθες ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενδιαφέρεται να κινηθεί δυναμικά στο Ισπανικό μεταγραφικό παζάρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλουν να κινηθούν γρήγορα ώστε να αποκτήσουν κάποιον …ποδοσφαιριστή από την Πριμιέρα Ντιβιζιόν. Αυτό σημαίνει πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν χθες το πρωί, ότι εκπρόσωπος της ομάδας μας μετέβη αεροπορικώς στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, με σκοπό να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για μια μεταγραφή που βρίσκεται ήδη στα…..σκαριά!

Από τα γραφεία της ΠΑΕ δεν ανέφεραν το παραμικρό για την υπόθεση, ενώ κάποιοι επέμεναν ότι δεν πρόκειται για μια από τις υποθέσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια. Άλλες πηγές, βέβαια ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να γίνεται μία τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση του Ρομαρίκ από τη Σεβίλλη, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί σαν ενδεχόμενο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :