Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ν.ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ:"ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ"

H αγωνία και ο προβληματισμός που επικρατούν στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού είναι το ίδιο έντονος αν όχι μεγαλύτερος και στην ανδρική ομάδα.Οι παίκτες που αποτελούν την ομάδα-«ναυαρχίδα» του Ερασιτέχνη και βλέπουν να μην υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη αναφορικά με τις οφειλές κι ενώ έχουν ήδη περάσει δύο μήνες από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.


«Εκείνη την Παρασκευή (στις 18 Μαΐου) όταν πήραμε και τον τρίτο τελικό με τον Πανιώνιο ήρθαν στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι την άλλη Παρασκευή θα υπήρχε συνάντηση για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Από τότε έχουν περάσει πολλές Παρασκευές και ακόμα περιμένουμε» ο Νίκος Δεληγιάννης.


Ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την τακτική που ακολουθεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη, τη στιγμή που έχουν να πληρωθούν εδώ και επτά μήνες.


«Μιλώ και με τα άλλα παιδιά και με τον Βαγγέλη Πάτερο και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς σκέφτονται και ενεργούν. Αυτές είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις στον Ολυμπιακό, δέχομαι ότι υπάρχει η κρίση, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση.


Πριν από είκοσι μέρες μας είχαν πει ότι θα υπήρχε συνάντηση με τον κύριο Κεντ που δεν έγινε ποτέ και τώρα ακούμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέβριο. Αυτές είναι τακτικές που μικραίνουν την ομάδα και δεν της αξίζει, τουλάχιστον εάν θέλουν αυτό, ας μας το πουν. Πώς να μιλήσουμε για το μέλλον όταν υπάρχουν οφειλές επτά μηνών και κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας ενημερώσει.


Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ομάδες ποδοσφαίρου που αγωνίζονται σε χωμάτινα γήπεδα, όχι στον Ολυμπιακό. Εγώ, αν ήμουν στην θέση τους, θα ντρεπόμουν, εάν αυτοί δεν ντρέπονται, εγώ περισσεύω» τόνισε ο Νίκος Δεληγιάννης.


***Τα παιδιά που και φέτος μας έδωσαν τη χαρά να πανηγυρίσουμε το ΝΤΑΜΠΛ ακόμα δε έχουν πληρωθεί παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων από τον ΜΑΙΟ!.... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :