Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ...ΓΙΑ ΓΚΑΤΟΥΣΟ

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα στην Ιταλία δεν έχουν «κλείσει» το θέμα Γκατούσο. Τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως φαβορί για την απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» του προτείνουν 3,5 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια και πως και η σύζυγός του προτιμάει την Αθήνα από τη Βόλσφμπουργκ που επίσης ενδιαφέρεται για τον Ιταλό μέσο!!!!!!


Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη, Ντ' Αμίκο, έκανε χθες και νέες δηλώσεις στις οποίες άφησε ανοιχτό το θέμα του Ολυμπιακού. 
«Δουλειά μου είναι να μιλάω με όλους τους προέδρους που με καλούν. Αν θέλουν να μου κάνουν μια πρόταση, πρέπει να την ακούσω. Έχουμε προτάσεις και τις εξετάζουμε.Ο Ρίνο αισθάνεται πρωταθλητής και για αυτό θέλει να είναι πρωταγωνιστής. Ο Ολυμπιακός είναι μια πιθανή υπόθεση όπως η Βόλσφμπουργκ και η Αλ Αχλί» τόνισε χαρακτηριστικά.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :