Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ...ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΚΑΤΟΥΖΟ


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ενημέρωσε ότι η ότι η ομάδα θα ενισχυθεί πιθανότατα με δύο αμυντικά χαφ και ίσως και με έναν επιθετικό αμέσως μετά τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι. Η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου αμυντικού μέσου είναι δεδομένη, με τον Τζενάρο Γκατούζο να παραμένει πρώτη επιλογή.

Σε ότι αφορά στο θέμα του Τζενάρο Γκατούζο, υπήρξαν νεώτερα, δεδομένου ότι ο 32χρονος μέσος είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι και συζήτησαν για το μέλλον του. Ο διεθνής Ιταλός άσος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα του, αρκεί να πάρει μια ικανοποιητική γι'αυτόν αποζημίωση.

Όπως έγινε γνωστό ο παίκτης της Μίλαν σε συζήτηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας μας Έβαλντ Λίνεν, δεν αξίωσε να αμείβεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τα ίδια χρήματα με αυτά που έπαιρνε από την Ιταλική ομάδα,όπως κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πάντως, δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση προς το παρόν, μέχρι η διοίκηση του συλλόγου να κάνει την έρευνα αγοράς και να πάρει τις τελικές της αποφάσεις. Άλλωστε, από τη μεριά του ο Γκατούζο μπορεί να συνεχίσει να "παίζει" το παιχνίδι του Θρύλου...με το να μην έχει πρόβλημα να παραμείνει στη Μίλαν, πράγμα που δε θέλουν οι "ροσονέρι"...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :