Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

KANEI TO...ΔYΣKOΛO KAI O ΠΑΝΣΕPΡΑΪΚΟΣ


Η μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ φαίνεται ότι «κολλάει» παρ’ όλο του ότι έδειχνε ότι ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Το πρόβλημα δημιουργείται διότι ο Πανσερραϊκός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του.

Η συμφωνία ήταν για 420 χιλιάδες ευρώ και 2 έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά εκεί κολλάει το θέμα. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης θέλει στην ομάδα του τον Ντένις Επστάιν, που είναι αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ έχει «πέσει στο τραπέζι» και το όνομα του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Πανσερραϊκού, δεδομένου ότι έχουν πολύ ξεκάθαρα δηλώσει επανειλημμένως ότι, σε τακτικές και παιχνίδια τέτοιου είδους δεν συμμετέχουν και δεν …ενδίδουν.

Ως εκ τούτου υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά του Πανσεραϊκού για τη στάση που τηρεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην υπόθεση αυτή ….αδιάφορο όμως για την ομάδα του ΘΡΥΛΟΥ…

* Να ενισχυθεί η ομάδα μας με Ελληνικό στοιχείο, κανείς δεν αντιλέγει...αλλά έτσι;;;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :