Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ...ΓΑΛΛΙΑ;


Τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον έκπληξη για ότι και αν συμβαίνει στα μεταγραφικά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Ακόμα και αν η επόμενη μεταγραφική βόμβα που θα σκάσει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ήταν από τη Γαλλία. Έξυπνη κίνηση ή όπως λέμε …..έξυπνη βόμβα!

Είναι γνωστό ότι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ψάχνουν για αμυντικό χαφ. Το γαλλικό πρωτάθλημα σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν πολύ καλούς αμυντικούς μέσους, δυνατούς και μπαλαδόρους.

Ο Φοφανά, τον οποίο το σκάουτινγκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παρακολουθεί από πέρσι, είναι στα πολύ πάνω του και ήδη του δόθηκε το περιβραχιόνιο της εθνικής ομάδας Νέων της Γαλλίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία. Ο 20χρονος μέσος της Χάβρης φαίνεται να αποτελεί χρυσή επένδυση για το μέλλον, αλλά και αξία για το παρόν. Ο Εντό της Σεντ Ετιέν είναι παίκτης που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει κόφτης και στόπερ. Ακούγονται πολύ καλά λόγια, είναι και αριστεροπόδαρος, με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να είναι μία ομάδα που χρειάζεται αριστεροπόδαρους.

Ο Ντιαγέ της Νανσί είναι ένας παίκτης για τον οποίο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ήδη κάνει διαπραγμάτευση. Παρ’ όλο που ακούγονται αμφιλεγόμενα πράγματα για την αξία του, ο Λίνεν με τον Κοβάσεβιτς τον είδαν σε μία σειρά από κασέτες και είπαν και οι δύο «ναι». Επίσης Εδώ και μήνες έχει προταθεί ο Βενκέρ της Ναντ. Εργάτης, με σταθερότητα απόδοσης. Όχι σούπερ, αλλά στρατιώτης.

Υπάρχουν, βέβαια, και μεγάλα ψάρια. Ο Σεϊρού της Μαρσέϊγ είναι παίκτης που θα σου παίζει σταθερά εφτά με οκτώ σε υψηλό επίπεδο. Αλλά τα λεφτά εδώ είναι πολλά. Και υπάρχει και η ιδανική επιλογή του Κάλστρομ. Εδώ, βέβαια, είναι ακόμη πιο πολλά τα λεφτά για τον αριστεροπόδαρο Σουηδό της Λιόν….
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :