Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΡΙΕΡΑ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!


Το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 6:45 μ.μ γκρεμίζετε και είναι έτοιμο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα για την άφιξη του Αλμπερτ Ριέρα.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και, αν λάβουμε υπόψη μας όσα μας είπε χθες το απόγευμα λίγο πριν από την προπόνηση του Πανιώνιου στο Κορωπί ο αδερφός του, Σίτο, μάλλον δεν έχει... συνειδητοποιήσει το μέγεθος της υποδοχής που του επιφυλάσσουν οι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ.

Έρχεται αύριο (σ.σ.: σήμερα)! Θα τον έχω πλέον κοντά μου είπε γελώντας ο Σίτο Ριέρα, με το που τον πλησιάσαμε και του εξηγήσαμε το λόγο της επίσκεψής μας, μόλις έφτασε με το αυτοκίνητό του στο πάρκιγκ του Απήλιον, του προπονητικού κέντρου των κυανέρυθρων.

Γνωρίζει για την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο; τον ρωτήσαμε, με τον Σίτο να κάνει μία... γκριμάτσα έκπληξης.

Δηλαδή; Τι εννοείς; Πόσοι θα είναι; ρώτησε και, όταν του καταστήσαμε σαφές ότι σίγουρα θα είναι αρκετές χιλιάδες, αφού ξεπέρασε τη δεύτερη έκπληξη, είπε χαριτολογώντας: Αρα, θα πρέπει να έχει πολλούς αστυνομικούς δίπλα του!.

Τι ξέρει για τον κόσμο της νέας του ομάδας;

Γνωρίζει για το απίστευτο πάθος τους! Το γουστάρει αυτό! Να είναι τόσο κοντά στην ομάδα. Πάντα είναι κίνητρο γι' αυτόν ο κόσμος.

Σου έχει πει κάτι για τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;

Θέλω να τους τρελάνω!. Αυτό! Σου είπα, είναι κίνητρο για τον Αλμπερτ να παίζει μπροστά σε ένα κοινό που παθιάζεται για την ομάδα του.

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Μιλάμε καθημερινά τις τελευταίες μέρες. Όχι μόνο αυτές βέβαια. Γι’ αυτόν η προοπτική του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι εξαιρετική. Θέλει να έρθει και να κερδίσει τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά.

Θεωρεί ότι η καριέρα του θα έχει ανοδική πορεία ερχόμενος στην Ελλάδα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Ο Αλμπερτ πιστεύει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και γνωστή στην Ευρώπη. Αν δεν ήταν, δεν θα ερχόταν! Γι’ αυτόν ο Ολυμπιακός είναι, όπως σου είπα, μία πολύ καλή προοπτική στην καριέρα του. Έτσι το βλέπει από αυτά που μου έχει πει.

Θέλει να δει το γήπεδο!

Ο Σίτο Ριέρα έχει ενημερώσει τον αδερφό του για το Γ. Καραϊσκάκης. Και ο Αλμπερτ ανυπομονεί να το... πατήσει, να το δει από κοντά.

Θέλει να δει το Γ. Καραϊσκάκης. Του έχω μιλήσει. Γενικά, θέλει να μάθει τα πάντα γύρω από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και, το κυριότερο, θέλει πολύ να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά με τη νέα του ομάδα μας λέει ο άσος του Πανιώνιου.

Έχουμε αρχίσει ήδη τα στοιχήματα!

Δύο αδέλφια, λοιπόν, στην ίδια πόλη. Και ένα ματς, Πανιώνιος κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή αντίστροφα αν θέλετε.

Θα είναι... δυνατό ματς! Λέει, βάζοντας τα γέλια, ο Σίτο Ριέρα για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος του αδελφού του και αποκαλύπτει ήδη τι έχουν πει μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες!

Ήδη έχουμε αρχίσει να βάζουμε... στοιχήματα! Για το ποιος θα κερδίσει επισημαίνει ο Σίτο και ξεσπάει για μια ακόμη φορά σε γέλια. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι νωρίς ακόμα... προσθέτει λίγο πιο σοβαρός...

Θα ανεβάσει το επίπεδο

Είναι αδελφός του, πλην όμως θεωρεί ότι ξέχωρα από τη... συγγένειά του με τον Άλμπερτ θα ανεβάσει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΟΚ, είναι αδελφός μου. Όμως είναι είναι σπουδαίος παίκτης. Ο ερχομός του στην Ελλάδα ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος και μπορεί να προσελκύσει και άλλους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές να έρθουν εδώ δηλώνει ο Σίτο Ριέρα.

Τι ξέρει για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Πολλά! Είναι φυσικό, αφού τα τελευταία δύο χρόνια που παίζω στην Ελλάδα, παρακολουθεί συνέχεια παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά όταν έπαιζα στον Πανθρακικό, την πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα, έβλεπε όλα τα ματς!

Έχει έρθει δυο φορές στην Αθήνα, του αρέσει πολύ η πόλη και επίσης το ότι οι Έλληνες αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλά εδώ. Αλλωστε, θα έχει και εμένα κοντά του σε ότι χρειαστεί.

Ο Ριέρα σμίγει ξανά με τον Ιμπαγάσα, που μαζί με τον Ετό αποτελούσαν τη φονική τριάδα της Μαγιόρκα...

Ο Αλμπερτ Ριέρα θα σμίξει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με έναν παλιόφιλο. Τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον οποίον έκανε παπάδες στις πτέρυγες της Μαγιόρκα τη σεζόν 2002-03, όταν η ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων κατακτούσε το Κόπα Ντελ Ρέι, επικρατώντας της Ουέλβα με 3-0.

Έχει μιλήσει πολλές φορές με τον Ιμπαγάσα. Θα τον συναντήσει ξανά. Μου έχει πει πολλές φορές για τότε, που έπαιζε μαζί του, με τον Ετό να είναι στην κορυφή της επίθεσης! μας εξηγεί με χαρακτηριστικές κινήσεις των δαχτύλων του ο Σίτο Ριέρα, τοποθετώντας τρόπον τινά τους Ιμπαγάσα, Ριέρα και Ετό στην τριάδα της επίθεσης της Μαγιόρκα.

Τότε ο Αλμπερτ ήταν 20 ετών και η τελευταία του σεζόν στη Μαγιόρκα ήταν εξαιρετική προσθέτει ο μεσοεπιθετικός των κυανέρυθρων.

Τώρα θα κάνει δίδυμο στις πτέρυγες με τον Ρόμενταλ...

Ναι, ξέρει για τη μεταγραφή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τον θεωρεί πολύ καλό ποδοσφαιριστή.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :