Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ζ.ΜΙΓΚΕΛ:"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"


Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επικείμενη συνάντηση του Ζούλιο Μπαπτίστα με ανθρώπους του Ολυμπιακού, διέψευσε ο συνεργάτης του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζε Μιγκέλ με δηλώσεις του στον "sport-fm". Οι ιταλοί έκαναν λόγο για ραντεβού του Ολυμπιακού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Ιταλό εκπροσώπο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Αλεσάντρο Λούτσι.Ο μάνατζερ του παίκτη, ωστόσο, Χουάν Φίγκερ, διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με τους «ερυθρολεύκους» μέσω του υπεύθυνου για θέματαΤύπου, Ζε Μιγκέλ.

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό για τον Ζούλιο Μπαπτίστα» ανέφερε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Ουρουγουανού μάνατζερ.Ο ίδιος, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να ψάχνονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μπορεί και να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, όμως γι’ αυτό το θέμα θα πρέπει να απευθυνθείτε στον σύλλογο», τόνισε ο Βραζιλιάνος συνεργάτης του Φίγκερ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :