Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

XAMOΣ ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!


Ο Τζενάρο Γκατούζο, μεταγραφικός στόχος και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, φέρεται να έχει πρόταση της Αλ Αχλί του Ντουμπάι στα χέρια του, τη στιγμή που στο Μιλάνο οι απόψεις για την περίπτωση φαίνεται ότι διίστανται!

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί ο μάνατζερ του 32χρονου μέσου, φέρεται να βρίσκεται στο Ντουμπάι προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τη μεταγραφή του πελάτη του.

Μέσα σε όλα αυτά είχαμε σήμερα την «πρώτη» των «Ροσονέρι», με τους δύο κορυφαίους παράγοντες της Μίλαν, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Αντριάνο Γκαλιάνι, να κάνουν δηλώσεις σχετικά με το θέμα, οι οποίες το μόνο που δεν έκαναν, ήταν να διαλευκάνουν έστω και λίγο την υπόθεση.

Ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε σχετικά, «δεν έχω πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση του Γκατούζο, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή, όμως αν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει, εγώ προσωπικά δε θα του σταθώ εμπόδιο».

Ο Γκαλιάνι από την άλλη τόνισε ότι ο παίχτης υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Γκατούζο, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του και δεν είναι στις προθέσεις μας να τον παραχωρήσουμε», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Μιλάνου, με τον τεχνικό της Μίλαν, Μάσιμο Αλέγκρι, να έχει διαμηνύσει την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας ο Ιταλός μέσος.

Όλα αυτά τη στιγμή που κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών οργίαζαν οι φήμες περί πρότασης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Μίλαν για την απόκτησή του, με τους Πειραιώτες όμως να φαίνεται ότι αν κινηθούν για την περίπτωσή του θα έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρό συναγωνισμό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :