Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα "sportnet.gr" ο Γιάννης Ιωαννίδης που ήταν εμφανώς συγκινημένος από την αλλαγή σκυτάλης στη διοικητική ηγεσία του Ολυμπιακού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Κύριε Ιωαννίδη, μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό η σημερινή...

«Είναι μία μεγάλη μέρα και συγκινητική. Ενας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο φεύγει. Και για μένα είναι ιδιαίτερη μέρα γιατί ένα κομμάτι της ζωής μου τα έχω φάει με πρόεδρο τον Κόκκαλη στον Ολυμπιακό. Πλέον έδωσε την ομάδα σε έναν άνθρωπο που έχει παιδικά βιώματα από τον πατέρα του τον Μιλτιάδη και αγαπάει τον Ολυμπιακό. Εχει την διάθεση να προσφέρει. Το γεγονός ότι άλλαξε η σκυτάλη της ομάδας και μένει πρόεδρος ο Κόκκαλης δείχνει ότι είναι όλοι ενωμένοι και θέλουν να βοηθήσουν. Η στιγμή είναι συγκινητική και γι αυτόν που φεύγει και γι αυτόν που έρχεται».

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό;

«Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Από τα πρόσωπα που θα επιλεγούν, από τις κινήσεις που θα γίνουν. Θέλει προσοχή σε όλα. Μπορεί να είναι μία ανώνυμη εταιρία, αλλά έχει να κάνει με ανθρώπους και εκατομμύρια ψυχές που περιμένουν να δουν τις επιτυχίες του συλλόγου. Επομένως πρέπει να είναι προσεκτικοί σε όλα».

Πόσο δύσκολο είναι να έχει ένας άνθρωπος το τιμόνι του Ολυμπιακού;

«Οταν έχεις το τιμόνι μίας μεγάλης ομάδας είναι δύσκολο».

Στα χρόνια που συνεργαστήκατε με τον Σωκράτη Κόκκαλη τι είναι αυτό που σας έχει μείνει χαραγμένο;

«Τα πέντε χρόνια που συνεργαστήκαμε ήταν όχι απλά άψογα, αλλά θα πέσει φωτιά να με κάψει αν πω ότι ήρθε κι έκανε την παραμικρή παρέμβαση. Δεν το έκανε ποτέ! Το λέω για να είμαι σωστός. Γιατί στην ζωή μου θέλω να λέω αλήθειες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :