Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!


Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μέσου Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως μας πληροφόρησαν πριν από λίγο, δεν φτάνει αύριο στην Αθήνα τελικά, αλλά είναι προγραμματισμένο να φτάσει απόψε στην Αθήνα, λίγο μετά τις 23:00.

Αύριο,θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, προκειμένου να μιλήσουν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Υπάρχει αυτή την στιγμή μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά η πίστη όλων είναι ότι τελικά θα υπάρξει ένας κοινός τόπος και οι δυο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Λατινοαμερικάνος, που έμεινε ελεύθερος από το "κίτρινο υποβρύχιο", είναι έτοιμος να αφήσει την Ισπανία έπειτα από 12 χρόνια και να φορέσει τη ριγωτή ερυθρόλευκη.

Όσο και αν η ηλικία του τον μετατρέπει σε μη "θελτικό προϊόν" για μια μεγάλη μερίδα των φίλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εντούτοις ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει την αξία του και την πολύ σπουδαία καριέρα του μέχρι σήμερα. Έχοντας πλούσιο "βιογραφικό" στην απαιτητική Πριμέρα Ντιβισιόν και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε καλές ομάδες (Μαγιόρκα εις διπλούν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ), ο Αριέλ Ιμπαγάσα αποτελεί αναμφίβολα έναν εξαιρετικό παίκτη, έστω και αν διάγει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Ο Ιμπαγάσα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Γι' αυτό έχει πειστεί και ο 43χρονος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος θα μιλήσει με τον Καμάνιο (είναι ατζέντης και του Γκαλέτι) και θα προσπαθήσουν να βρουν όλα εκείνα που τους ενώνουν και να επέλθει οριστική συμφωνία. Πρόκειται για ένα δυνατό όνομα, με παραστάσεις από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ οι δυνατότητές του είναι γνωστές σε όλους.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :