Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΝΕ!


Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, ο Ολυμπιακός που γνωρίζει καλά ότι η Παρί Σ.Ζ δεν έχει καταθέσει ΑΚΟΜΑ πρόταση στη Μονακό παρά τα σημερινά δημοσιεύματα του τύπου, παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Αύξησε λίγο ακόμη την προσφορά του,(το πόσο ακριβώς δε μπορούμε να το γνωρίζουμε) και πλέον αυτή η προσφορά είναι και τελική. Ή θα την αποδεχτούν οι Μονεγάσκοι ή πάμε γι'άλλα αφού ο χρόνος πιέζει. Πιέζει όμως και ο Νενέ την Μονακό ώστε να πιάσει λιμάνι, αφού η Παρί Σ.Ζ δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση!

Η ανάγκη της Μονακό για χρήματα είναι μεγάλη και θέλει να παραχωρήσει το δυνατόν συντομότερο τον παίκτη. Με αυτά τα δεδομένα,μάλλον αυξάνονται οι πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, αφού οι Μονεγάσκοι θα ρισκάρουν πολύ αν επιμείνουν στην αδιάλλακτη στάση τους ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ακόμη τουλάχιστον) άλλη πρόταση πλην αυτής του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση της ομάδας του πριγκηπάτου, δε θα ρισκάρει μόνο με πιθανή απόσυρση του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο Νενέ να στυλώσει τα πόδια και σε 5 μήνες οι Μονεγάσκοι να χάσουν τον παίκτη χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους ούτε ευρώ, αφού το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και από 01/01/2011 μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :