Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ ;

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα κρατάει «ζεστό» τον Σένα, τον οποίο έχει ενημερώσει να περιμένει έως τις αρχές της εβδομάδας(από αύριο Δευτέρα 19/7) για να μάθει αν θα του γίνει βελτιωμένη πρόταση (1,4 εκατ. ευρώ συν μπόνους) ή όχι, ενώ πληροφορίες θέλουν μάνατζερ που έχει σχέση με την υπόθεση να συναντιέται σήμερα με το άνθρωπο του Ολυμπιακού.


Στο θέμα τώρα του Εν Ντιαγέ, τον οποίο φαίνεται να προτιμά ο Εβαλντ Λίνεν, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς οι Γάλλοι δεν πέφτουν εύκολα από τα 3 εκατ. ευρώ που έχουν ζητήσει από τον Ολυμπιακό, με τον Ολυμπιακό να κάνει νέες επαφές για να ρίξει τις απαιτήσεις της Νανσί.


Παράλληλα στο σενάριο που ο Ολυμπιακός θα πάει τελικά σε πιο φθηνή επιλογή παραμένει ψηλά ο Τζιόλης της Σιένα, μιας και τα χρήματα που χρειάζονται για αυτήν τη μεταγραφή είναι πολύ λιγότερα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τη θέση, εξετάζονται οι Μπαράχα και Νεκουνάμ μιας και ο δεύτερος δεν έχει  πατήσει στις προπονήσεις της Οσασούνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :