Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΩΝ CHICAGO FIRE Ο ΝΕΡΙ!

Παίκτης της Chicago Fire είναι και επίσημα ο Νέρι Καστίγιο, όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα, μετά την αναμέτρηση της ομάδας με τη New England Revolution. Ο Νέρι αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ οι Αμερικανοί διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.


Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού αναμένεται στο Σικάγο την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του, ενώ θα κάνει ντεμπούτο την 1η Αυγούστου απέναντι στη Los Angeles Galaxy του Ντέιβιντ Μπέκαμ.


Ο Νέρι Καστίγιο δήλωσε στη επίσημη ιστοσελίδα της Chicago Fire:
«Χαίρομαι που ανήκω πλέον στη Chicago Fire, έναν σύλλογο που έχει τις ίδιες αξίες που έχω κι εγώ ως ποδοσφαιριστής. Όταν θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας, θέλω να πετύχω γκολ, να βοηθήσω την ομάδα μου και να νικάμε».


Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου του MLS και άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπας, ανέφερε: 
«Ο Νέρι είναι ένας νέος και ανταγωνιστικός παίκτης, που θα αποτελέσει μεγάλη δύναμη για μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την ομάδα μας ως νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι. Αντιλαμβάνεται την παράδοση, την τιμή και το πάθος που κουβαλά η φανέλα της ομάδας μας και θέλει να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :