Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: 3 ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ!


Είναι νόμος του κράτους και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το ανώτερο τρεις ξένοι (μη Κοινοτικοί) θα μπορούν να αγωνίζονται σε κάθε ομάδα της Α1 ανδρών ή, απεριόριστος αριθμός Κοινοτικών.

Μετά από πολύχρονη διαμάχη μεταξύ ΕΣΑΠ (Λίγκα Α1 ανδρών) και ΠΑΣΑΠ (συνδικαλιστικό όργανο αθλητών) αλλά και έξι μήνες από την πρώτη φορά που ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής ενημερώθηκε για το θέμα από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ Στέλιο Προσαλίκα ο οποίος κάλεσε τον ΓΓΑ να πάρει θέση στη διαφωνία που υπήρξε, το θέμα των ξένων κλείνει οριστικά.

Αναμένεται να ανοίξει, όμως, νέο κύκλο αντιπαραθέσεων μεταξύ αθλητών και σωματείων καθώς ήδη κάποια σωματεία έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και έχουν αποκτήσει τέσσερις ξένους εκ των οποίων δύο είναι μη Κοινοτικοί!

Σε αυτά τα σωματεία περιλαμβάνονται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που έχει πάρει έναν Αμερικάνο (Γιαμπλόνσκι), έναν Κουβανό (Ντεσπέιν) και δύο Κοινοτικούς (τον Βούλγαρο Ζέκοφ και τον Τσέχο Κραλ) αλλά και ο Ηρακλής που έχει αποκτήσει έναν Κουβανό (Αρχιλάγκος), έναν Αμερικανό (Μπίλινγκς), έναν Αργεντινό (Κιρόγκα) και έναν Ρουμάνο - Κοινοτικό (Στάνκου).

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα μία ομάδα μπορεί να έχει στην 12αδα της μέχρι και 12 Κοινοτικούς αθλητές, αλλά εάν έχει έστω και έναν μη Κοινοτικό το ανώτερο που πρέπει να δηλώνει στην 12αδα είναι τρεις μη Έλληνες!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :