Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ...


Σήμερα οριστικά θα ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου απ’ τον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων αμυντικός θα βρεθεί στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει και φέτος στον Πανσερραϊκό, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και με κάποια καθυστέρηση θα τελειώσει το θέμα μου. Πράγματι, θα έρθω για τις υπογραφές, αφού πρώτα περάσω από ιατρικές εξετάσεις φυσικά. Φέτος θα παίξω στον Πανσερραϊκό και θα προσπαθήσω με την απόδοσή μου να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που με επέλεξαν. Είναι καλύτερα για μένα που θα μείνω για μία χρονιά δανεικός στον Πανσερραϊκό.
Εδώ θα παίξω, ενώ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρω ευκαιρίες.

Με τον Πανσερραϊκό θα πάρω τα παιχνίδια που χρειάζομαι στη Σούπερ Λίγκα, ώστε την ερχόμενη σεζόν να πάω πολύ πιο έτοιμος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα όνειρο για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω και πιστεύω ότι θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και θα σταδιοδρομήσω στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ», δήλωσε στον «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» της Παρασκευής ο Παπάζογλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :