Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΘΥΡΑ 7 : "ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ"


Θέση στις εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μακάμπι, πήρε η «Θύρα 7» μέσα από τη χθεσινή εκπομπή της στο "Sport Tv" :

Τα κυριότερα αποσπάσματα:

«Ήταν μία νύχτα ντροπής για τον Θρύλο με αποτέλεσμα να πληγεί ο εγωισμός του κόσμου και το πρεστίζ της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά και μείωση των εσόδων

Πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις στις οποίες έχει πρόβλημα η ομάδα. Αμυντικός χαφ, γκολτζής και τερματοφύλακας. Και βέβαια να έρθει ένας προπονητής αξίας που αργά ή γρήγορα θα δείξει το έργο του. Τουλάχιστον ως αποκλεισμός ας μας κάνει καλό στην ενίσχυση του ρόστερ».

«Είχαμε ανησυχία μήπως ο αποκλεισμός επηρεάσει αρνητικά τις εξελίξεις, όμως, αυτή η ανησυχία μας έφυγε μετά από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μαθαίνουμε ότι κινείται για μεγάλο προπονητή, με μία προτίμηση στον Βαλβέρδε».

«Ο Λίνεν από όλα τα μειονεκτήματα των Γερμανών παρουσίασε το πλέον αρνητικό, την ξεροκεφαλιά».

«Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει αμυντικό χαφ. Μόνο ο Κατσικογιάννης είναι τώρα στην ομάδα, δεν υπάρχει παίκτης να κλέψει την μπάλα και όλοι αλωνίζουν».

«Καλό θα είναι η διοίκηση να απαλλαγεί από τα βαρίδια του παρελθόντος. Ντιόγκο, Οσκαρ, Μαρέσκα δεν εκφράζουν την φιλοσοφία της ομάδας. Η ομάδα πρέπει να έχει υγεία και να το δείχνει. Παίκτες τέτοιας φιλοσοφίας δεν πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα. Δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη ο κόσμος. Πρέπει η ομάδα να φτιαχτεί όπως πρέπει χωρίς μεσοβέζικες λύσεις.

Έχουμε την πεποίθηση ότι αυτό το αποτέλεσμα θα είναι αρχή για να διαγραφούν τα κακώς κείμενα από τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ποιος προσφέρει και ποιος όχι. Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται καρκινώματα του παρελθόντος, δεν χρειάζεται αυτά τα κοπρόσκυλα. Δεν μπορεί κανένας να αμαυρώνει την ιστορία του Ολυμπιακού».

«Όσον αφορά για τον Ντουντού, δεν τον βάζουμε στην ίδια μοίρα με τους άλλους τρεις αλλά δεν μπορούσε να μην πάει τόσες μέρες στην Βραζιλία; Πάλι τα ίδια αρχίσαμε με τα περσινά;».

«Όσοι θέλουν να επιστρέψουν τα διαρκείας επειδή δε θα παίζουμε στην ευρώπη,ας το κάνουν. Αυτός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού;»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :