Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ


Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά τον αποκλεισμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τους Ισραηλινούς με αποτέλεσμα να υπάρχει αναστάτωση στις τάξεις και της διοίκησης του ΘΡΥΛΟΥ αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας.

Η «φουρτούνα» όμως στο λιμάνι που ξέσπασε ..καταλαγιάζει και όσο οι μέρες περνάνε, ψύχραιμα πλέον σχεδιάζουνε οι άνθρωποι τις ΠΑΕ το αύριο του συλλόγου, έχοντας σηκώσει τείχος προστασίας στους παίκτες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα …και στο λιμάνι πλέον τρέχουν να προλάβουν συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μετά λοιπόν από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, η συμφωνία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον Εθνικό για τον Σουμπίνιο είναι πλέον οριστική. Τόσο οι δύο ομάδες όσο και η πλευρά του Βραζιλιάνου τα βρήκαν και πλέον απομένουν τα τυπικά. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους κορυφαίους στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει σε αυτήν την κατηγορία, καθώς προορίζεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Στο ρόστερ βέβαια υπάρχουν ακόμα κενά. Εκτός από τη θέση του αμυντικού χαφ, είναι δεδομένο πλέον ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα κινηθεί και για επιθετικό. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τον νέο προπονητή ο οποίος θα καταθέσει τις απόψεις του στη διοίκηση της ομάδας.

Την Παρασκευή (6/8) πάντως στη Σερβία έκαναν λόγο για κρούση της Γαλατά στον Πάντελιτς, ο οποίος σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ζήτησε διορία γιατί περιμένει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :