Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Η ΦΕΤΙΝΗ ΓΚΕΛΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ Δ' ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ...


Ο άδοξος αποκλεισμός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την Μακάμπι, εκτός από όλα όσα δυσάρεστα δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες θα έχει και άλλες επιπτώσεις αρκετά σημαντικές θα λέγαμε.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποκλείστηκε με αποτέλεσμα να μην έχει συγκομιδή βαθμών φέτος αλλά ορισμένες ομάδες που ενδέχεται να προχωρήσουν στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, αναμένεται αναμένεται να «βάλουν» τον Ολυμπιακό στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας το καλοκαίρι του 2011.

Ο άδοξος αποκλεισμός στο Ισραήλ θα έχει και αρνητικές επιπτώσεις για τους Πειραιώτες και… του χρόνου μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος οι «ερυθρόλευκοι» να… πέσουν στο Δ γκρουπ δυναμικότητας.

Φέτος ο Ολυμπιακός έδωσε τέσσερις συνολικά αγώνες για το Γιουρόπα και πήρε 1.30 βαθμούς, ποσό αναμφίβολα μικρό για την ομάδα και το πρεστίζ της. Ο ΟΣΦΠ βρίσκεται στην 30η θέση της κατάταξης και από τις ομάδες «αντιπάλους» για τη βαθμολογία οι Μπορντό, η Φιορεντίνα αλλά και το Αμβούργο προπορεύονται.

Παράλληλα, Ζενίτ, Ντιναμό Κιέβου, Γαλατά, Άγιαξ, Σέλτικ, Γιουβε, Μπράγκα είναι οι πιο… επικίνδινες για να περάσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην κατάταξη. Αυτή τη στιγμή τα πάντα βασίζονται στη θεωρεία μιας και εντός της χρονιάς θα εξαχθούν λίγο μετά τα Χριστούγεννα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :