Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ …ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα ισχυρό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ικανό να σαρώνει όλους τους τίτλους εντός των συνόρων αλλά και ανταγωνιστικό στην Ευρώπη.

Κανένας αποκλεισμός και καμιά «αναποδιά» δεν είναι ικανά να σταματήσουν το ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να κάνει αυτό που πρέπει. Είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και παρά τα εκατομμύρια ευρώ που έχει δαπανήσει για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της αγαπημένης του ομάδας και τα εκατομμύρια που έχουν δαπανηθεί για μεταγραφές παικτών με κορυφαία αυτή του Ριέρα, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει … ώστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ανακτήσει τα κεκτημένα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι έτοιμος να δώσει στο νέο προπονητή, «λευκή επιταγή», έτσι ώστε, να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ ακόμα περισσότερο.

Το δήλωσε όταν ανέλαβε και το επαναλαμβάνει συνέχεια ότι, είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δείχνει να μην υπολογίζει κανένα κόστος προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Πρώτα κλείνει το κεφάλαιο προπονητή, το ταχύτερο δυνατό, και στη συνέχεια και με βάση τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού θα αποφασίσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
Εμείς δεν μπορούμε παρά να έχουμε εμπιστοσύνη ….άλλωστε συνεχώς αποδεικνύει ότι τα λόγια του γίνονται έργα…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :