Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

AYΡΙΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ Ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ;


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το βράδυ της Δευτέρας θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Στις τάξεις όλων των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ υπάρχει ενθουσιασμός, που ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε και πάλι στον πάγκο της ομάδας και πλέον όλοι περιμένουν να τον αποθεώσουν …που αλλού πρώτα στο αεροδρόμιο…

Η επιθυμία του ίδιου αλλά και της ΠΑΕ, είναι ο κόσμος να κάνει λίγη υπομονή και να τον αποθεώσει την Παρασκευή στο φιλικό με τη Ρόμα, όπου θα κάνει και το ντεμπούτο του για 2η φορά στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Αρχικά, ο Ερνέστο θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αφού παρουσιαστεί την Τρίτη, θα είναι και επισήμως ο νέος τεχνικός της ομάδας μας.

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο, θα γίνει την Παρασκευή στο Ναό, στις 21.45, στο φιλικό με αντίπαλο τη Ρόμα. Εκεί θα βρεθούν οι οπαδοί μας, εκεί θα τον αποθεώσουν, όπως έγινε, άλλωστε, πριν από 1.5 περίπου χρόνο, όταν αποχαιρετούσε τον ΘΡΥΛΟ.

ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ …. ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ …ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :