Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα κινηθεί για να κλείσει ποδοσφαιριστές απ’ το «πάνω ράφι», προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία και την επιθετική του γραμμή, όπως ακριβώς έγινε και με τις περιπτώσεις των Ριέρα, Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από την Ελλάδα που στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν τους αφήνουν αδιάφορους και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ολοκληρώσουν την απόκτηση δύο εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών!

Ο Παπάζογλου είναι ένας από τους παίχτες για τον οποίο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε ενδιαφερθεί πριν ακόμα αλλάξει η διοίκηση. Υπήρξε νέα επαφή με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη χθες και λογικά σύντομα ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός θα κλείσει στον ΘΡΥΛΟ, με το πιθανότερο σενάριο να τον διατηρεί για έναν ακόμα χρόνο στις Σέρρες, ως δανεικό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Με το ίδιο καθεστώς παραχώρησης θα ισχύσει και με το Σουμπίνιο ο οποίος ίσως φορέσει τη φανέλα των «λιονταριών». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με τον μεγαλομέτοχο του Εθνικού Νίκο Πηρούνια και ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος, που ήταν η αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αναμένεται να κλείσει την Τρίτη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ακολούθως θα δοθεί δανεικός, ώστε ν’ αγωνιστεί και στο σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι παίζουν δυνατά οι περιπτώσεις του Νάτσο Σκόκο (κυρίως) αλλά και του Μιχάλη Σηφάκη, με την προϋπόθεση όμως ότι οι ομάδες τους θα αποφασίσουν να τους παραχωρήσουν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :