Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Η αντρική και η γυναικεία βόλεϊ ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αναμένεται να δώσουν τα τελευταία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τους στην Κύπρο πριν από το Πρωτάθλημα. Ίσως, μάλιστα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας παίξουν και με τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που συμφωνήσουν οι Φλάβιο Γκουλινέλι και Στέλιος Καζάζης.

Η πρόταση προέρχεται από τον πρόεδρο της κυπριακής ομοσπονδίας, Δαμιανό Χατζηδαμιανό, ενός εκ των χορηγών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ποδόσφαιρο.

Στους άνδρες θα παίξουν η ΑΕΚαραβά και η Ανόρθωση, ενώ στις γυναίκες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά η Ανόθρωση και η ΑΕΛεμεσού. Πρόθεση του Χατζηδαμιανού είναι να κληθούν και οι αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού κι αν δεν θέλουν οι «αιώνιοι» να παίξουν μεταξύ τους, θα βρεθεί φόρμουλα που θα αποκλείει τις συναντήσεις τους.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των Πρωταθλημάτων για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ πρόθεση είναι η καθιέρωσή του με τη συμμετοχή της Πρωταθλήτριας και Κυπελλούχου Ελλάδας και Κύπρου.

Παράλληλα στα μεταγραφικά, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κινείται για την απόκτηση τέταρτου ακραίου με υποψήφιους τους Ιωάννου, Ριζόπουλο και Καπίρη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :