Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΛΥΣΗ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...


Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο αμυντικών χαφ, και ο ένας απ'αυτούς θα είναι σε στυλ Ντουντού με περισσότερα τρεξίματα ίσως , και ο οποίος θα αποκτηθεί για βασικός, στο λιμάνι μελετάνε την περίπτωση Καρντόσο σαν εναλλακτική και επιπλέον λύση στις θέσεις των χαφ.

Τον Οράσιο Καρντόσο τον γνωρίζει καλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και το όνομά του θα συζητηθεί στη σημερινή συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη από χθες υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Στο λιμάνι πιστεύουν -και δεν έχουν άδικο- , ότι πλέον για τα αμυντικά χαφ της ομάδας δεν χρειάζεται ο παίκτης "σκυλί", αφού στους περισσότερους από τους μισούς αγώνες του πρωταθήματος ο Ολυμπιακός θα έχει ν'αντιμετωπίσει το γνωστό..."ταμπούρι".

Εφόσον λοιπόν η ομάδα δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το πιο πιθανό είναι να κινηθεί για βασικό αμυντικό χαφ που θα μπορεί να περάσει την κάθετη μπαλιά και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της ομάδας προκειμένου να έχει το εύκολο γκολ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :