Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ"


Η "Corriere dello Sport" αναφέρει ότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού και της Ρόμα για τον Ζούλιο Μπαπτίστα!

Εδώ και καιρό, ο Βραζιλιάνος είναι το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, και μετά τη συνάντησή του με τον Μοντάλι στη Βουλιαγμένη, η διαφορά των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη.

Το ρεπορτάζ βέβαια αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού προσφέρει στην ομάδα της αιώνιας πόλης το ποσό των 5 εκ ευρώ, αλλά δεν μπορεί να αυξήσει την προσφορά, αφού στο πλάνο της ομάδας του Πειραιά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν.

Ο Μοντάλι από τη μεριά του ζήτησε 6 εκ ευρώ και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μόλις 1 εκ ευρώ.

Το 1 εκ διαφορά φυσικά και δεν είναι απαγορευτικό για την υπόθεση και μπορεί να καλυφθεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Αναφορικά με τον Ζούλιο Μπαπτίστα, ο Τζιανπάολο Μοντάλι υποστήριξε ότι ο παίκτης έχει πρόταση και απ' την Ιταλία και σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», η ομάδα που ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η Τζένοα.

Η «Messagero», από την πλευρά της, αποκάλυψε ότι ο Μπαπτίστα συνομίλησε από την Αθήνα που βρισκόταν,τηλεφωνικά με τον Φρανκ Ράικαρντ, γνωστοποιώντας του την οριστική του άρνηση στην πρόταση της Γαλατασαράι,αφού δε θέλει για κανένα λόγο να πάει στην Τουρκία.

* Εμείς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κινείται για να πάρει τον Μπαπτίστα δανεικό με οψιόν αγοράς... Δε γνωρίζουμε κατά πόσο ισχύουν αυτά που γράφουν οι Ιταλοί και αν έχει αλλάξει κάτι...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :