Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΣΤΟΧΟΣ: Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να φτάσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο που ο ίδιος έχει οραματιστεί. Μια σειρά από θέματα περιμένουν την λύση τους και όπως είπε και στις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.

Αρχικά είναι το θέμα των τηλεοπτικών το οποίο «καίει» τις ομάδες. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του ΣΚΑΙ, που δεν προτίθεται να συνεχίσει με την ίδια σύμβαση, ανοίγει το δρόμο στο συνδρομητικό κανάλι για να πάρει όλο το πακέτο. Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνουν και οι απαραίτητες συζητήσεις προκειμένου να λυθεί το θέμα. Όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο εισόδου στην κεντρική διαχείριση, όχι όμως πριν τελειώσει η σύμβαση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την ΕΡΤ.

Από κει και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει και την ευαισθησία του στο πρόβλημα με την βία στα γήπεδα και θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα κάνει προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις και σε αυτό το θέμα. Άλλωστε στις δηλώσεις του έκανε λόγο για αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που με βία στις εξέδρες δεν μπορεί να επιτευχθεί. Το θετικό, πάντως είναι, πως η δεδομένη συναίνεση προς το πρόσωπό του δείχνει πως άπαντες έχουν καταλάβει ότι μόνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα μπορούσαν να δοθούν οι λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικό είναι δε, πως αμέσως μετά την εκλογή του ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Δείγμα και αυτό ότι αρκετές ομάδες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για καλύτερο μέλλον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στον μεγαλομέτοχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :