Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΓΙΑ ΝΤΙΟΓΚΟ


Σύμφωνα με Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, η Φλαμένγκο και κατόπιν εισήγησης του Ζίκο, επιθυμεί την απόκτηση του Ντιόγκο.

Νεότερες όμως πληροφορίες από ιστοσελίδες της χώρας του καφέ, αναφέρουν ότι, όχι μόνο υπάρχει επιθυμία, αλλά ότι έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις και προτάσεις.

Συγκεκριμένα φέρεται ότι η ομάδα του Ρίο προσφέρει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 400.000 ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του και καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη που είναι της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, ότι το διήμερο που ακολουθεί θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι πιθανότητες είναι περισσότερο στο να παραμείνει, διότι ο Βαλβέρδε θα ήθελε να του δώσει μια ευκαιρία ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά τότε να τρέξει η παραχώρησή του στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :