Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ…


Ο Σουμπίνιο παρ’ όλο που βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, εν τούτοις η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε προς το παρόν.

Ο λόγος που δεν υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του, ήτα ο τρόπος καταβολής των 800.000 ευρώ που προσφέρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στους ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου. Είναι γνωστό ότι ο παίκτης ανήκει κατά 25% στον Εθνικό, 25% στον Έλληνα ατζέντη του και 50% σε βραζιλιάνικη εταιρία.

Η αρχική συμφωνία ήταν για άμεση καταβολή των χρημάτων από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όμως σήμερα οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη ότι θέλουν να πληρώσουν το συγκεκριμένο ποσό σε δόσεις μέχρι τα τέλη του 2012, κάτι το οποίο προκάλεσε και την αναταραχή.

Οι επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη συνεχίζονται για να βρεθεί η «χρυσή τομή». Από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ λένε ότι έχουν κάνει την πρότασή τους και περιμένουν.

Αν τελικά ο Σουμπίνιο υπογράψει, θα το κάνει για 4 χρόνια και αμέσως θα φύγει για τις Σέρρες ως δανεικός για ένα χρόνο, στο πλαίσιο της απόκτησης του Τάσου Παπάζογλου από τους ερυθρολεύκους, μια μεταγραφή που συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις στο θέμα Σουμπίνιο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :