Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


Η "επίθεση" που δέχτηκε από την εταιρεία "Ολυμπιακά Ακίνητα" η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω επιστολών, καθώς και η κίνηση κατά του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή, δηλαδή το σφράγισμα προσωπικής επιταγής του, δημιούργησαν ένα γενικότερο "χαμό".

Η δικηγόρος Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου, ως πληρεξουσία της εταιρίας του Καραμανλή, αποκάλυψε χθες στο "basketblog." ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας "αναζητώντας ευθύνες".

Ο δικηγόρος Σωκράτης Λαμπρόπουλος –με σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ" ,αποκάλυψε ότι θα εξετάσει τη νομιμότητα του διορισμού των αξιωματούχων της εταιρείας "Ολυμπιακά Ακίνητα", Γιώργου Παναγιώτου και Γιάννη Βαρβατσουλάκη,ενώ την ίδια στιγμή άφησε αιχμές κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τι δηλώθηκε στην ιστοσελίδα:

«Σκεφτόμαστε να πάμε στα ποινικά δικαστήρια τους κυρίους Παναγιώτου και Βαρβατσουλάκη. Μάλιστα, θα εξετάσουμε και τη νομιμότητα του διορισμού τους σε αυτά τα πόστα.

Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Έχουμε μάθει πως τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την παραχώρηση του Ελληνικού. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ένα νέο συμβόλαιο χωρίς πρώτα να έχουμε φύγει εμείς. Αν όντως υπάρχει αυτό, θα πρέπει να το δημοσιοποιήσουν.

Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για εμάς. Το κλειστό του Ελληνικού αποτελεί μονόδρομο. Αντίθετα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει το ΣΕΦ. Δεν μπορεί να επιβάλλει την άποψη του αυτός που έχει τα λεφτά. Οι κύριοι Αγγελόπουλοι έχουν ζητήσει πολλάκις ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις, στο οποίο θα επικρατούν η δικαιοσύνη, η ισονομία και η διαφάνεια. Διερωτώμαι αν αυτά τηρούνται στην προκειμένη περίπτωση…».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :